Kommer 2021!

Katapult för gymnasiet

Vi utvecklar hela tiden vårt innehåll för att erbjuda det bästa möjliga läromedlet till svenska klassrum. Vårt Katapult innehåll för Gymnasiet är fortfarande under utveckling och kommer att lanseras under 2021. Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev för att få fortlöpande information om alla nya produkter vi släpper under året.

Prova nu

Katapult för gymnasiet

Hur fungerar Kikora Katapult

Läromedlet är uppbyggt så att du enkelt får översikt över allt innehåll inom läroplanens olika områden. Därför är varje årskurs indelat i klassiska kapitel med underkapitel. Till varje kapitel finns även tips och förslag till undervisningsupplägg.

Introduktion
Alla kapitel start med en introduktion serie. Här har vi digitaliserat många kända och några nya sätt att introducera elever till nya områden. Elever får utforska modeller, illustrationer och maskiner för att hitta nya lösningsmetoder.
Diskussion
I alla introduktions serier finns det en eller flera uppgifter som passar extra bra till muntliga diskussionsuppgifter. Starta en Diskussion med hela klassen eller i mindre grupper, och presentera anonyma svar.
Träningsserier
Alla elever jobbar på olika nivåer. Därför delas uppgifterna in i tre olika serier, så alla har chansen att räkna på sin nivå. Det går såklart alltid att byta eller räkna flera serier.
Utcheck
Det är alltid nyttigt att mäta vad man till slut lärt sig. Därför tilldelas blandade uppgifter från kapitlet som ett utchecknings-test. Dessa löser elever utan hjälpmedel, men får omedelbar rättning.

Induktiv lärandeprocess

Induktiv lärandeprocess Induktiv lärandeprocess
Välj årskurs
Du kan när som helst byta årskurs på toppen av sidan.
Årskurs 1-3 Årskurs 4-6 Årskurs 7-9 Gymnasiet